Conan Gray heeft een nieuw album uit.

Popnieuws heet van de naald met Goldband, Nick Cave, Conan Gray en Khruangbin

05.04.2024

Na 8 weken popnieuws met zorg bereid door Lena staat nu een andere kok aan het popfornuis. 😊 Op een laag vuurtje vandaag nieuws van Goldband, Nick Cave, Conan Gray en Khruangbin.

—-

De sky is the limit voor Goldband. Het Nederlandse trio kondigde deze voormiddag een tweede concert in het Sportpaleis aan. De band speelt op 6 en 7 december in Antwerpen.

Lees hier wat het geheim van Goldband is.

—-

De Amerikaanse singer-songwriter Lizzy McAlpine bewijst met haar derde album ‘Older’ dat ze meer is dan een internetsensatie. Het album verschijnt vandaag en is beschikbaar op alle streamingplatformen. Op 13 oktober heb je de kans haar live aan het werk te horen in Vorst Nationaal.

—-

Nick Cave exposeert 147 keramieken beelden in Galerie Xavier Hufkens in Elsene. Het is zijn allereerste expo in ons land. Samen met zijn band The Bad Seeds komt Nick Cave op 30 en 31 oktober naar het Sportpaleis. Als je dit jaar één concert moet hebben gezien, dan is het zonder twijfel dit concert.

Lees het artikel over Nick Cave op VRTNWS.be.

NEW MUSIC FRIDAY! Conan Gray brengt vandaag het album ‘Found Heaven’ uit! Op 4 november speelt hij in Vorst Nationaal. Ook Khruangbin pakt op deze mooie dag uit met een nieuw album. ‘A la Sala’ is hun vierde album.

—-

Benieuwd om te zien hoe het achter de schermen gaat? Matthias Verhaegen, student aan het Sint Lucas, School of Arts KDG Hogeschool, volgde onze collega Soraya een dagje tijdens een show in het Sportpaleis. Bekijk zijn foto’s op LinkedIn.

De topmusical 'Mamma Mia! 2025' voegde deze week drie voorstellingen toe aan de speelkalender. Het muzikaal spektakel met in de hoofdrol Maike Boerdam speelt ook op 20 maart 2025 in Stadsschouwburg Antwerpen, 24 april 2025 in
Capitole Gent en op 2 mei 2025 in Trixxo Theater Hasselt.

Zou het succes van de musical kunnen te maken hebben met de speciale saus van regisseur Stany Crets? I guess will never know. 😎

Het voorbije weekend Jaap Reesema gemist in de Lotto Arena? Geen nood. Je kan nog altijd een beetje van de fantastische sfeer opsnuiven dankzij de foto’s van onze huisfotograaf. Wil je Jaap Reesema aan het werk horen, dan kan dat dit najaar in onze theaters.

Volg ons op TikTok voor meer leuke updates.

^BP

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief