Geniet van een exclusieve beleving

Welkom! Laat je verleiden door één van onze VIP-arrangementen in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke en we leggen je in de watten met oplossingen die het verschil maken: een voorbehouden parkeerplaats, een voortreffelijk gastvrij onthaal, een mooie VIP-ruimte, uitstekende catering, vriendelijke bediening, een ruim aanbod aan dranken en de duurste plaatsen in de zaal (tenzij anders vermeld). Dit is jouw moment!Volg ons op Instagram en Facebook voor meer nieuws en updates!

Kies uit een ruim aanbod VIP Experiences

Op zoek naar een leuke avond met z'n tweetjes? Of misschien met een aantal vrienden? Heb je plannen om medewerkers of zakenrelaties uit te nodigen op een evenement? Bekijk zeker het volledige overzicht van alle VIP Experiences in Proximus Pop-Up Arena. Bij alle voorstellingen in Proximus Pop-Up Arena kan je trouwens ook een VIP-voorstel op maat laten uitwerken. Neem voor meer informatie totaal vrijblijvend contact met ons op.

Meld je aan

Bestel je voor het eerst, dan zal je gevraagd worden een log-in en wachtwoord aan te maken. Het account dat zo gecreëerd wordt, onthoudt voor jou de gebruikte verzend- en facturatiegegevens. Zo kan je de volgende keer nog sneller bestellen!

Heb je al een account? Dan kan je je reservering(en) nakijken op het VIP Experience platform.

Contact

Heb je vragen over be•at VIP? Vind je het antwoord niet bij de veelgestelde vragen, neem dan contact op via het contactformulier.

Meer informatie

Exclusieve voordelen

Van een exclusief onthaal met een hapje en een drankje tot de beste plaatsen in de zaal

Praktisch verloop van een VIP Experience

Zo ziet jouw bezoek als VIP eruit

Algemene voorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief