Camille speelt binnen exact een maand vier concerten in het Sportpaleis.

Camille binnen exact één maand in het Sportpaleis. Eerste informatie mondjesmaat bekend

04.04.2024

Over precies één maand pakt Camille het Sportpaleis in! Op 4 en 5 mei tovert zij de Antwerpse concerttempel om tot het epicentrum van magie, spektakel en verwondering. Over de specifieke details van de show werd lange tijd mysterieus gedaan. Maar nu de repetities in volle gang zijn, wordt meer en meer duidelijk dat het een show wordt die kan tippen aan die van internationale wereldsterren.

Camille is trouwens de jongste solo-artieste ooit die met 4 opeenvolgende shows in het Sportpaleis staat. En dat het een show zal zijn om niet snel te vergeten, lijkt alvast geen twijfel over te bestaan.

Op maat van internationale sterren

Een crew van om en bij 100 toegewijde professionals. Zoveel man is voorzien voor de opbouw van de show. En dat zal nodig zijn, want de eerste details over de productionele set-up van de show maken duidelijk dat aanwezigen niet zullen weten waar eerst te kijken. Met een 'state of the art'-geluidsinstallatie, meer dan 300 moving lights, 300 m2 aan LED-schermen en een veelvoud aan laser bars wordt dit een show die zal kunnen wedijveren met de grote internationale producties.

Van een hologram en hypnotiserende projecties tot speciaal ontworpen props. Fans kunnen zich verwachten aan spectaculaire effecten die hun zintuigen op allerlei manieren zullen prikkelen en hen betoverd zal achterlaten. Een concert op maat van een internationale wereldster!

28 dansers, 18-koppig koor

Tijdens de show zal Camille haar fans meenemen op een magische reis. Als een echte tovenares zal ze zich doorheen de hele zaal verplaatsen naar de verschillende podia en, begeleid door maar liefst 28 dansers en een 18-koppig koor, zorgen voor niet alleen een muzikaal maar ook een visueel spektakel. Dit alles zal ze bovendien doen in verschillende op maat gemaakte outfits, exclusief ontworpen voor deze shows.

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Meer informatie wordt momenteel nog als verrassing gehouden, maar de showtitel lijkt er alvast niet om te liegen. ans kunnen zich maar beter schrap zetten voor een magische ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Koop nu je tickets voor Camille in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief