De lente is in het land en dat betekent dat be•at opnieuw bruist van concerten en evenementen!

be•at tips! April bruist van muziek, dans en spektakel

02.04.2024

De lente is in het land en dat betekent dat be•at opnieuw bruist van concerten en evenementen! Ook deze maand vind je in onze zalen voor ieder wat wils: van nostalgische hits tot gloednieuwe talenten en adembenemende shows. Laat je inspireren door onze be•at tips.

1. Simple Minds: Trip down memory lane (5 april - Sportpaleis)

Herbeleef de magie van de jaren 80 met Simple Minds! De Britse band brengt hun grootste hits, zoals "Don't You (Forget About Me)", "Belfast Child" en "Alive and Kicking", live op het podium van het Sportpaleis.

2. Rapunzel: Een familiemusical met een twist (6 april - Capitole Gent & 10 april - Trixxo Theater)

Tijdens de paasvakantie kan het hele gezin genieten van de betoverende familiemusical Rapunzel. In deze unieke versie van het bekende sprookje krijgt Rapunzel hulp van een stoere prinses om te ontsnappen uit de toren.

3. Star Academy: De hype uit Frankrijk nu ook in België (vanaf 6 april - Vorst Nationaal)

Star Academy, de razend populaire talentenjacht uit Frankrijk en Wallonië, strijkt nu ook neer in België. Ontdek de nieuwe generatie zangtalenten en geniet van een avond vol muziek en spektakel.

4. Beauty & The Beast: Exclusieve balletvoorstelling in Capitole Gent (vanaf 9 april - Capitole Gent)

Laat je betoveren door de prachtige balletvoorstelling Beauty & The Beast. In deze unieke interpretatie van het bekende sprookje komen klassieke muziek en moderne dans samen in een adembenemend schouwspel.

5. Hairspray: De feelgood musical voor het hele gezin (vanaf 12 april - Trixxo Theater)

De laatste kans om te genieten van de vrolijke en energieke musical Hairspray! In deze feelgood musical ga je mee met Tracy Turnblad in haar strijd voor gelijke rechten en zelfacceptatie.

6. Philippe Geubels: De allerlaatste keer in bad (18 april - Trixxo Theater, 25 & 28 april - Stadsschouwburg Antwerpen, 26 & 27 april - Capitole Gent)

Comedian Philippe Geubels neemt je mee op sleeptouw in zijn nieuwe show "Geubels gaat in bad". Verwacht je aan een avond vol hilarische anekdotes, scherpe observaties en onverwachte wendingen.

7. Music Bank: K-pop extravaganza in het Sportpaleis (20 april - Sportpaleis)

De K-pop hype waait over naar Antwerpen! Ontdek tijdens Music Bank 6 van de populairste K-pop bands van Zuid-Korea, waaronder TXT, (G)-IDLE en ONEUS.

8. Bassem Youssef: Scherpe humor en intelligente grappen (23 april - Stadsschouwburg Antwerpen)

Egyptische komiek Bassem Youssef is terug met een nieuwe show! Hij wisselt humor en ernst moeiteloos af en zijn shows zijn doorspekt van scherpe observaties en intelligente grappen.

9. Night of the Giants: Topbasketbal en spektakel (26 april - Sportpaleis)

Geniet van een avond topbasketbal met Antwerp Giants en spectaculaire showacts tijdens Night of the Giants. De ideale mix van sport en entertainment voor het hele gezin.

10. Fletcher: Hits, popsound en een uitstekende show (28 april - Vorst Nationaal)

Popfenomeen Fletcher komt naar Vorst Nationaal met haar album "Girl of My Dreams". Verwacht je aan een energieke show vol hits, een catchy popsound en een vleugje attitude.

Tickets voor al deze events en concerten kan je kopen via beat-tickets.be.

We wensen je alvast veel plezier in april!

^SV

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief