Op haar laatste stagedag presenteert Lena Oyen jou nog één keer het popnieuws.

Met Olivia Rodrigo, Davina Michelle, Fletcher en Lena enkel sterke vrouwen in het popnieuws

29.03.2024

Op haar laatste stagedag presenteert Lena jou nog één keer het popnieuws. Lena, bedankt voor de aangename samenwerking, voor de de fijne popnieuwtjes elke week, voor je leuke interviews en video's en vooral voor je fantastische bijdrage aan het bekendmaken van nieuwe concerten en shows iedere week. Dikverdiend applaus!! 😎🤘

---

Haar tweede album kwam pas in september 2023 uit, maar Olivia Rodrigo laat het daar niet bij. 'Guts (Spilled)' is haar nieuwe deluxe album van. Vijf extra tracks voegen zich toe aan het eerder bestaande Guts album. De jonge zangeres heeft deze nummers al eerder uitgebracht op een aantal exclusieve vinyls, maar nu zijn ze dus voor iedereen beschikbaar om te streamen!

Op 21 en 22 mei verovert Olivia Rodrigo het Sportpaleis.

---

Muziek kan vaak een sterke boodschap overbrengen. Dat maakt Davina Michelle goed duidelijk! Haar nieuwe nummer ‘I SAID NO SIR’ roept op om op te komen tegen seksuele intimidatie. "'NEE’ is een volledige zin"

Volgend jaar stelt Davina Michelle haar nieuwe muziek voor in Trixxo Theater.

---

Het Schlagerfestival is nog maar net achter de rug, of de nieuwe editie is al aangekondigd! In 2025 komt Het Schlagerfestival weer naar de vertrouwde Trixxo Arena. We gooien er nog extra goed nieuws bovenop: De eerste namen zijn al bekend! Laura Lynn, Willy Sommers én Jan Smit komen er volgend jaar een groot feest van maken.

Tickets voor Het Schlagerfestival 2025 kan je nu al verkrijgen.

Liever enkel naar Jan Smit? Dat kan 2 juni 2024 in Capitole Gent.

---

Het tweede album van de Amerikaanse zangeres Fletcher is deze week uitgekomen. ‘In Search Of The Antidote’ is de naam van het nieuwe album én ook de tournee waarmee ze Europa zal doorkruisen. Hierbij houdt ze ook halt in België.

Fletcher brengt haar ‘In Search of the Antidote Tour’ naar Vorst Nationaal op 28 april.

---

Hij heeft nog maar net een uitverkochte show gespeeld in Vorst Nationaal, maar kondigt nu weer een nieuwe tournee aan! Hozier komt met zijn Unreal Unearth Tour terug naar Vorst Nationaal. Afspraak op 22 juni.

De Ierse muzikant laat het daar niet bij en deelt ook nog wat nieuwe muziek met zijn fans. De nieuwe EP ‘Unheard’ met vier nieuwe nummers is nu overal te beluisteren.

---

Dat Mustii ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Zweden dit jaar, is al langer bekend. Maar nu heeft de organisatie ook bekendgemaakt wat de officiële volgorde is waarin de deelnemende landen mogen optreden tijdens de halve finale.

Mustii brengt zijn nummer ‘Before the Party’s Over’ tijdens de tweede halve finale op 9 mei, als 12de van de 16 acts.

Als we de bookmakers mogen geloven, zal Mustii het erg goed doen. Hij heeft momenteel een overwinningskans van 6% en staat daarmee op de 6de plaats. Onze noorderburen doen het net een tikkeltje beter met 7%. Momenteel staat Joost Klein met ‘Europapa’ op de 5de plaats.

De Waalse songfestival artiest live aan het werk zien? Mustii staat in 2025 in Vorst Nationaal.

^LO


Laat via dit formulier weten welke verhalen en welk nieuws jij hier graag wil lezen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief