Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Je bezoek aan Proximus Pop-Up Arena Middelkerke wordt onvergetelijk als je dit goed voorbereidt. Klik op de links hieronder voor uitgebreide info.

Tickets

Ga naar de kalender op deze website om tickets te bestellen voor je favoriete artiest of evenement in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke.

Meer info over hoe je tickets bestellen.
Reserveren voor iemand met een beperking en/of gebruiker van een rolstoel?
Wat te doen wanneer je je ticket bent kwijtgeraakt of niet hebt ontvangen?

Waar vind zich je zitjes in de zaal? Waar kunnen rolstoelgebruikers plaatsnemen? Bekijk hier het zaalplan.

De ticketkassa van de Proximus Pop-Up Arena is op dagen waarop een evenement plaatsvindt open van 13 tot 21 uur. Je kan er tickets kopen voor evenementen in de Proximus Pop-Up Arena.

Bezoekers met een beperking

Bezoekers met een beperking willen we zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een evenement.
Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier.

Reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in de Pop-Up Arena
Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Kom als VIP of met je groep

Beleef met z’n tweetjes een speciaal avondje uit aan de kust. Bezorg je personeel een onvergetelijke VIP-uitstap of doe in een ontspannen sfeer zaken met je bedrijfsrelaties. Selecteer Proximus Pop-Up Arena bij het overzicht van evenementen met VIP Experiences.

Woon met je vereniging of groepering een voorstelling bij. Selecteer Proximus Pop-Up Arena bij het overzicht van evenementen met groepsvoordelen.

Grote tassen zijn verboden

In elk van onze zalen – dus ook in de Pop-Up Arena – zijn tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN.

Cashless betalen

Betalen aan onze drank- en foodstanden doe je handig en snel met je bankkaart, smartphone of met de Cashless Card van Sportpaleis Group.


Overnachten

Overnachten voor of na je bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena kan in Leopold Hotel Ostend, ibis Styles Nieuwpoort, ibis Budget Oostende Airport (Middelkerke), Holiday Suites International Westende of Acropolis Middelkerke.

Bekijk de beschikbare hotels

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de activiteiten in Proximus Pop-Up Arena Middelkerke? Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven.

Openingsuren en contact

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze administratieve diensten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Neem contact op

Ipanema Beach open op zonnige dagen

Op het terrein van de Proximus Pop-Up Arena vind je ook de zomerbar Ipanema Beach. Je geniet er van zomerse cocktails met de juiste zomervibes. Meer informatie

Zijn er lockers?

Ja, zeker. Er zijn lockers aanwezig op het terrein. Vermijd echter om grotere spullen mee te brengen naar de zaal. Tassen, handtassen, jassen, maar ook een helm, kan je opbergen in lockers. TIP! Neem een foto van je sleutel. Zowel voor, tijdens als na het evenement kan je vrij gebruikmaken van je locker.

h3. Welke voorwerpen mogen niet mee naar binnen?

Het is verboden om de Proximus Pop-Up Arena te betreden met eigen eten en drank, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk, drones, wapens van alle aard en andere voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Misbruik wordt strafrechtelijk vervolgd. Bij het betreden van de zaal stem je toe met eventuele aftasting.

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten… Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.