Overnachten

Overnachten voor of na je bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena kan in ibis Budget Oostende Airport (Middelkerke) of Acropolis Middelkerke.

Sporthotel Acropolis

Hotel Acropolis is een prachtig nieuw driesterrenhotel in Middelkerke. Het statige hoofdgebouw met Griekse zuilen is een parel aan de Belgische kust. Maar wat Hotel Acropolis vooral uitzonderlijk maakt, is zijn superdeluxe en speciale inrichting. Elke kamer is ook nog eens helemaal uniek, net als zijn vele gasten trouwens.

Maak gebruik van de code SAM5PROX en geniet van 5% korting en ontvang een gadget op de kamer. Deze korting is enkel geldig bij een rechtstreekse boekingen via de website van het hotel. Vermeld de kortingscode in het veld 'extra info — speciale wensen'.

Sporthotel Acropolis
Westendelaan 94
8434 Middelkerke
Tel. : 0484 555 888
E-mail: info@hotelacropolis.be
Website

ibis Budget Oostende Airport ** (Middelkerke)
ibis Budget Oostende Airport is een “slimme keuze” budgethotel, open voor alledaagse avonturiers. Profiteer van het strand van Oostende of Middelkerke en geniet van de comfortabele kamers met gratis wifi en een onbeperkt ontbijtbuffet. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het strand en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (de kusttram).

ibis Budget Oostende Airport
Kalkaertweg 4B
Oostende
8430 Middelkerke

Tel: 059 41 04 00
E-mail: H9960@ACCOR.COM
Website

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief