Praktische informatie

Zijn er lockers?

Er zijn geen lockers beschikbaar.  Houd er dus rekening mee dat er geen mogelijkheid is om tassen, handtassen, jassen, een helm, e.d. te kunnen opbergen.

Opening van de deuren

Informatie over de timing, veiligheid en mobiliteit vind je enkele dagen voor het evenement onderaan op de detailpagina. De deuren openen meestal anderhalf uur voor de aanvang van het evenement. Vanaf dan kan je terecht aan de bars voor een hapje en een drankje. 

Toegang tot de zaal

  • Bied aan de ingang altijd je eigen ticket aan en niet dat van iemand anders. Zo verloopt het scannen veel vlotter en vermijd je wachttijden aan de deur.

  • Bewaar je de tickets op je telefoon? Zorg dan dat je ticket goed zichtbaar is. Dat betekent: volledige helderheid en geen barsten in je scherm.

  • Neem geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee en reageer correct op eventuele verzoeken van de security.
    Tassen mogen niet groter zijn dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat).

  • Het is verboden om de zaal te betreden met flessen, blikjes, alcohol, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Smartphones met een fotofunctie worden gedoogd, tenzij anders bepaald.

  • Fotograferen en filmen tijdens het evenement is verboden, tenzij anders bepaald door de organisator. Betreding van de zaal impliceert instemming met mogelijke fouillering.

  • In de zaal geldt een absoluut rookverbod.

Cashless betalen

Betalen aan onze drank- en foodstanden doe je handig en snel met je bankkaart, smartphone of met de Cashless Card van be•at.

Welke voorwerpen mogen niet mee naar binnen?

Het is verboden om de Proximus Pop-Up Arena te betreden met eigen eten en drank, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk, drones, wapens van alle aard en andere voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Misbruik wordt strafrechtelijk vervolgd. Bij het betreden van de zaal stem je toe met eventuele aftasting.

Overnachten

Overnachten voor of na je bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena kan in ibis Budget Oostende Airport (Middelkerke) en Acropolis Middelkerke. Bekijk de beschikbare hotels

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief