Toegankelijkheid

Algemeen

Heb je extra assistentie nodig of ben je een rolstoelgebruiker, kom dan ten laatste 40 minuten voor aanvang van het evenement naar de zaal. Op die manier kunnen we jou de best mogelijke manier verder helpen.

Alle zalen van be•at zijn voorzien op de ontvangst van personen met specifieke noden. We willen je zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een evenement.

Reserveer je plaatsen telefonisch of neem contact op via het contactformulier. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

De Proximus Pop-Up Arena Middelkerke heeft een speciale ingang voor rolstoelgebruikers. De vrijwilligers begeleiden je vanaf daar naar je plaats in de zaal.

Dove en slechthorende personen

Dove en slechthorende personen kunnen de tolk van hun keuze meenemen. Ze kunnen ook vragen dat de organisator van het evenement een tolk voorziet. Dan wordt er samen bekeken of deze vraag redelijk is. Neem contact op om dit te bespreken.

Blinde en slechtziende personen

Wil je met een blindengeleidehond een evenement bijwonen, gelieve dan hierover contact op te nemen.

Rolstoelgebruikers

Er zijn in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke voorbehouden plaatsen voor rolstoelgebruikers en de personen die hen vergezellen. Deze plaatsen zijn, zoals die van alle andere prijscategorieën, beperkt in aantal. Snel zijn is dus altijd de boodschap. Er is per rolstoelgebruiker plaats voorzien voor één begeleider. Tele Ticket Service gaat met plezier voor je na of uitzonderingen mogelijk zijn om bijvoorbeeld families samen te plaatsen, maar jammer genoeg (en zeker voor grotere groepen) is dat niét altijd mogelijk.

Parkeerplaatsen voor houders van een EU-parkeerkaart voor mindervaliden

Via publieksparking 1 kunnen rolstoelgebruikers en hun begeleider(s) aan bij de ingang van de arena te parkeren. Volg daarbij de instructies van de parkeerwachten. Aan de ingang zijn EHBO-medewerkers aanwezig om rolstoelgebruikers te begeleiden naar hun plaats in de zaal.

Voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleiders zijn tot 30 minuten vóór aanvang van het evenement voorbehouden parkeerplaatsen voorzien. Op de voorbehouden plaatsen wordt streng controle gehouden. Hou dus je EU-parkeerkaart voor mindervaliden, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Ben je tijdelijk minder mobiel?

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep en heb je geen EU-parkeerkaart voor mindervaliden? Neem dan op voorhand contact op. Op die manier kunnen we jou op de best mogelijke manier verder helpen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief