Praktische informatie

Ventilatie

In onze zalen kun je met een gerust hart naar voorstellingen en concerten komen kijken. Al onze zalen voldoen namelijk aan de door de overheid opgelegde ventilatienormen.

Naargelang de kleur van de coronabarometer houden we ook rekening met de bezoekerscapaciteit, zodat onze evenementen in alle veiligheid kunnen doorgaan.

Voor meer informatie over de impact van de coronabarometer op jouw evenement kun je terecht in het Helpcenter.

Zijn er lockers?

Er zijn geen lockers beschikbaar.  Houd er dus rekening mee dat er geen mogelijkheid is om tassen, handtassen, jassen, een helm, e.d. te kunnen opbergen.

Opening van de deuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling en het openen van de deuren. Je vindt de informatie over timing, veiligheid en mobiliteit enkele dagen vóór het evenement onderaan op de detailpagina.

Zodra de deuren opengaan, meestal is dat anderhalf uur voor aanvang van het evenement, kan je terecht aan de bars voor een drankje en een hapje.

Vertrek op tijd en houd rekening met wegwerkzaamheden en files, zodat je het begin van het evenement niet hoeft te missen.

Toegang tot de zaal

  • Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. Je loopt het risico de toegang tot de zaal geweigerd te worden. Officiële tickets koop je veilig en tegen de correcte prijs via onze zaalwebsite.
  • Bied aan de ingang altijd je eigen ticket aan en niet dat van iemand anders. Zo verloopt het scannen veel vlotter en vermijd je wachttijden aan de deur. Belangrijk! Heb je e-tickets gereserveerd, dan is het absoluut noodzakelijk dat je ticket zichtbaar is op je telefoon. Zorg voor volledige helderheid (geen printscreen, geen gebroken scherm).
  • Neem geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee en reageer correct op eventuele verzoeken van de security. Tassen mogen niet groter zijn dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat).
  • Het is verboden om de zaal te betreden met flessen, blikjes, alcohol, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk en voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Smartphones met een fotofunctie worden gedoogd, tenzij anders bepaald. Er mag tijdens evenementen niet worden gefotografeerd of gefilmd, tenzij anders bepaald door de organisator. Betreding van de zaal impliceert instemming met mogelijke aftasting.
  • In de zaal geldt een ABSOLUUT ROOKVERBOD.

Cashless betalen

Betalen aan onze drank- en foodstanden doe je handig en snel met je bankkaart, smartphone of met de Cashless Card van be•at.

Welke voorwerpen mogen niet mee naar binnen?

Het is verboden om de Proximus Pop-Up Arena te betreden met eigen eten en drank, geluidsopnametoestellen, film- en fotocamera’s, vuurwerk, drones, wapens van alle aard en andere voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren. Misbruik wordt strafrechtelijk vervolgd. Bij het betreden van de zaal stem je toe met eventuele aftasting.

Overnachten

Overnachten voor of na je bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena kan in ibis Budget Oostende Airport (Middelkerke) en Acropolis Middelkerke. Bekijk de beschikbare hotels