Lindsay en Sam Gooris onthulden deze week hun eigen Schlagerfestival-ster aan de Trixxo Arena in Hasselt.

Lindsay en Sam Gooris vereeuwigd met Schlagerfestival-ster

06.12.2023

Lindsay en Sam Gooris onthulden deze week hun eigen Schlagerfestival-ster op de befaamde Walk of Fame van Het Schlagerfestival aan de hoofdingang van de Hasseltse Trixxo Arena. Die eer viel eerder al De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff, Yves Segers, Willy Sommers, Bart Kaëll, Luc Steeno en gastheer Kürt Rogiers te beurt.

Lindsay en Sam Gooris staan volgend jaar op het podium van Het Schlagerfestival in Trixxo Arena Hasselt.

Voor altijd vereeuwigd aan de Trixxo Arena

“Ik ben hier vereeuwigd in de Hasseltse grond (lacht) voor de ingang van deze prachtige concertzaal. Ja, dat doet wel iets met een mens", zegt Lindsay enthousiast. "Mijn Schlagerfestival-ster ligt in goed gezelschap, naast die van mijn broer Christoff, dus dat vind ik wel fijn.

"Ik sta volgend jaar al voor 9de keer op Het Schlagerfestival. Het is tof om hier te staan en de Flower Power editie is toch wel iets speciaals, want ik lig al wakker van de kledingkeuze (lacht)."

Goed gevoel

Niet op basketsloefkes, maar wel op z’n sportschoenen nam Sam Gooris eveneens dankbaar zijn Schlagerfestival-ster in ontvangst.

“Tof dat we zo’n exemplaar ook fysiek mee naar huis mogen nemen”, laat hij glunderendweten. “Ik ben heel blij met zo’n Schlagerfestival-ster. Het is niet alleen een grote eer, maar ook een erkenning. Vooral vind ik het heel fijn dat ze aan de inkom ligt van de Trixxo Arena. Elke keer als de mensen hier naar een evenement komen, wandelen ze vanaf nu over mijn ster en gaan ze met een goed gevoel naar binnen om te gaan feesten (lacht)."

Koop nu tickets voor Het Schlagerfestival 2024.

Foto (©) Roland Hermans

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief