In september 2024 staat een nieuwe frisse musicalversie van de geliefde klassieker ‘Grease’ op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Hitmusical ‘Grease’ houdt audities voor Vlaamse hoofdcast

26.10.2023

In september 2024 staat een nieuwe frisse musicalversie van de geliefde klassieker ‘Grease’ op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Hoewel de originele versie al dateert van 1972 en de iconische film met John Travolta en de betreurde Olivia Newton-John uitkwam in 1978 is 'Grease' nog altijd een absolute publiekslieveling.

Voor de hoofdcast van deze nieuwe, eigentijdse versie van de musical ‘Grease’ is men nog op zoek naar Vlaamse meisjes en jongens met het nodige zang- en danstalent. Met als voornaamste vraag natuurlijk: wie worden Danny en Sandy? Daarnaast zijn er ook nog de heerlijke rollen van onder andere Kenickie, Rizzo, Miss Lynch en Vince Fontaine te verdelen. De audities vinden begin 2024 plaats. Heb je interesse, dan kan je je vanaf vandaag op de website van 'Grease' melden.

“Ik kijk enorm uit naar de voorstellingen in Vlaanderen en verheug me nu al op de zoektocht naar het Vlaamse talent. ‘Grease’ is voor een jonge generatie altijd weer een gouden kans om hun talenten aan het publiek te presenteren.”
Albert Verlinde, producent

‘Grease’ staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. De musical is vanaf 12 september 2024 te zien in Antwerpen, Gent en Hasselt.

Reserveer nu je tickets voor de hitmusical 'Grease'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief