Na ‘Glitter & Glamour en ‘Flower Power’ trekt Het Schlagerfestival in 2025 in Trixxo Arena de Wild Wild West-kaart als thema.

Het Schlagerfestival gaat Wild Wild West in 2025

20.06.2024

Na ‘Glitter & Glamour en ‘Flower Power’ trekt Het Schlagerfestival volgend jaar de Wild Wild West-kaart als thema. Cowgirl Laura Lynn en cowboys Jan Smit en Willy Sommers staan met de liveband op de zaterdagen 29 maart en 5 april, en zondagnamiddag 30 maart 2025 in de Hasseltse Trixxo Arena. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. 
 
Met het ‘Wild Wild West’-thema krijgt Het Schlagerfestival volgend jaar een countryjasje aangemeten. “Uiteraard gaan we het thema uitgebreid belichten op het podium, maar ook in de aankleding van de locatie, de voorpret en de festivalbeleving. We verwachten heel veel cowboys en cowgirls voor het podium, maar ook de artiesten zijn al op zoek naar een aangepaste podiumoutfit. Het thema werd trouwens gekozen op basis van een ruime bevraging onder onze bezoekers, waarbij ‘Wild Wild West’ er met kop en schouders als populairste bovenuit stak.”

"Met ruim 35.000 bezoekers, verspreid over drie weekenddagen, was de afgelopen editie weer een voltreffer. De vele positieve reacties hebben zich ondertussen al vertaald in een succesvolle voorverkoop voor volgend jaar. Ook de groepsreservaties met aangepaste voorwaarden doen het bijzonder goed”, klinkt het bij de organisatie. 
 
De ‘Wild Wild West’-editie van Het Schlagerfestival 2025 vindt plaats op de zaterdagavonden 29 maart en 5 april, en zondagnamiddag 30 maart 2025 in de Trixxo Arena Hasselt, met optredens van Willy Sommers, Laura Lynn en Jan Smit. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. 

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief