Tickets

Tickets bestellen

Online

Koop je tickets uitsluitend via de officieel erkende kanalen: de website van de Proximus Pop-Up Arena en Tele Ticket Service. Voor sommige evenementen word je doorgestuurd naar de website van Ticketmaster.

Aan de kassa

Is een evenement nog niet uitverkocht, dan kan je voor aanvang tickets kopen aan de kassa van de Proximus Pop-Up Arena. Opgelet! Er wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend bij aankoop van tickets aan de kassa.

Telefonisch

Wil je telefonisch reserveren of heb je vragen over je tickets? Neem contact op met het Customer Experience Center. Bij telefonische reserveringen moet je rekening houden met een gesprekskost van 0,30 euro per minuut.

Tickets bestellen voor een groep

Wil je met je vereniging of groep vanaf 20 personen een voorstelling bijwonen? Dat kan! In de zalen van be•at worden voor groepen vaak mooie kortingen aangeboden op voorstellingen. Meer informatie vind je op onze groepenpagina.

Ticketprijzen inclusief kosten

De op onze website vermelde ticketprijzen zijn de prijzen die je ook werkelijk betaalt bij een online bestelling. In deze prijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.

Ticketfraude

Malafide ticketverkopers

Koop je tickets niet van malafide doorverkopers die tickets op de zwarte markt aan hogere prijzen aanbieden. Deze tickets zijn vaak vervalst, waardoor je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

Ben je het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Meld het bij het Meldpunt van de federale overheid.

Uitgestelde ticketverzending

Voor de meeste evenementen versturen Tele Ticket Service en Ticketmaster de tickets pas enkele weken voor het evenement. Dat gebeurt om het frauderen met tickets tegen te gaan. Door tickets pas enkele weken voor het evenement te versturen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt een stuk moeilijker.