Proximus Pop-Up Arena heeft een fantastische zomer achter de rug.

Grote onderscheiding voor de Proximus Pop-Up Arena

22.09.2023

Wat een fantastische zomer hebben we achter de rug! Ja, toch?! Alleszins was het op muzikaal vlak in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke een groot feest. Voor de derde zomer op rij waren aan de Westendelaan opnieuw een mooie reeks artiesten te gast.

Alex Agnew gaf op 8 juli met zijn nieuwste show de aftrap. Vervolgens genoot vooral het jonge(re) publiek van de Ketnetband en #LikeMe on Tour (14 juli) en de - mogen we dat zo zeggen - wat oudere levensgenieters van Het Schlagerfestival Zomereditie (15 juli).

Regi zette daarna bijna letterlijk de arena op z'n kop (20 juli). Met de energie die in de lucht hing, kon je die nacht wellicht heel Middelkerke van stroom voorzien. 😊⚡️ Kan hij deze show nog overtreffen? Kom het met je eigen ogen zien op 'Regi - The Return' 27 en 28 oktober in het Sportpaleis.

Op de nationale feestdag stond K3 mét liveband op het podium. Het feestweekend werd afgesloten met ABBA Gold (22 juli) en Frans Bauer & Sieneke (23 juli). En toen moest het zotste nog komen, One More Night.

Het grootste en zotste musicalfeest verraste op 5 augustus met heel herkenbare nummers uit verschillende topmusicals. Voor herhaling vatbaar? Zeker weten, want op 25 november komt One More Night naar Trixxo Theater Hasselt.

Natalia maakt dit jaar een comeback van nooit echt weggeweest en dus mocht zij ook niet ontbreken op de affiche. De leading lady van de Belgische pop komt trouwens op 17, 18 en 24 november ook naar de Lotto Arena. Verder bleek de belangstelling voor K3 zo groot dat het drietal ook in 12 augustus in Middelkerke te gast was. Opnieuw met liveband!

De maand werd afgelopen met een tof treintje topartiesten: Niels Destadsbader (15 augustus), Metejoor (18 augustus), André Hazes (25 augustus) en Bart Peeters (26 augustus). Geen nood als je hen toen hebt gemist. Daar kan een mouw aangepast worden. Metejoor speelt namelijk op 3 en 4 november in het Sportpaleis. André Hazes komt op 16 december naar Trixxo Theater Hasselt. Tot slot staat Bart Peeters op 10 november en 23 december eveneens in Trixxo Theater Hasselt én op 1 en 2 december in Capitole Gent.

Wij vonden het alvast een fantastische zomer in Middelkerke, maar vanzelfsprekend veel belangrijker is wat onze bezoekers ervan vonden. We stelden hen de vraag en - tromgeroffel! - zij gaven hun bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena een mooi algemeen cijfer van 8,9 op 10 punten. Grote onderscheiding dus! Voor wie zich de vraag mocht stellen. Vorig jaar kreeg de arena 8,8 punten.

Iedereen die meewerkte afgelopen zomer, dankjewel! Aan alle bezoekers eveneens een grote merci. Het was zonder jullie niet echt hetzelfde geweest. 😀 Alle gekheid op een stokje. Bedankt voor jullie bezoek aan de Proximus Pop-Up Arena. Tot ziens!

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief