Afficher ce site en français | View this website in English

Will Tura

*Volg ons op Facebook en Instagram voor meer nieuws en updates! De zomer is van ons! *

Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, heeft op zaterdag 21 augustus 2021 een afspraak met zijn trouwe fans voor een onvergetelijke concertavond in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het is meteen de première van zijn theatertournee ‘Will Tura, Ronde Van Vlaanderen’, origineel gepland in het voorjaar 2020 naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag maar door corona uitgesteld.

Will Tura werd op 2 augustus vorig jaar tachtig. Om dit te vieren, trakteerde hij zijn vele fans op de nieuwe theatertournee ‘Will Tura, Ronde Van Vlaanderen’, die in een recordtempo helemaal uitverkocht was. Voor de duizenden fans was de teleurstelling enorm toen een virus roet in het eten strooide.

Nu de algemene gezondheidssituatie dankzij de massale vaccinaties zeer gunstig evolueert, werden door de overheid voor de muziekwereld een aantal versoepelingen aangekondigd en andere in het vooruitzicht gesteld. Mits de inachtname van de opgelegde sociale afstand en enkele andere voorzorgsmaatregelen, kunnen concerten eindelijk plaatsvinden.

Will Tura was er als de kippen bij om al zijn uitgestelde concerten in te plannen. En als kers op de taart verwent hij zijn fans met een extra première concert op 21 augustus in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het zal het eerste Will Tura concert zijn sinds zijn memorabel optreden in de AB op 11 juli 2019.

“Het afgelopen jaar heb ik veel getraind, zowel fysiek als mijn stem. Dat is op mijn leeftijd nodig, maar ik ben in top conditie. Ik kan niet wachten om opnieuw het beste van mezelf te geven. Het is me nog nooit overkomen zo’n lange periode niet op een podium te staan. Ik heb dus een reuze concerthonger: met de beste nummers uit mijn carrière worden dit uitzonderlijke avonden.” Will Tura

Veiligheid gegarandeerd

Will Tura is een van de vele artiesten die deze zomer in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zal optreden. Deze nieuwe arena werd uitgetekend en gebouwd rekening houdend met de huidige coronamaatregelen. Deze aanpak is uniek voor ons land. Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group : “de Proximus Pop-Up Arena zal de bezoekers ontvangen mét mondmasker en een stoel tussen elke reservering. Alle maatregelen worden getroffen zodat de concerten geen enkel gezondheidsrisico vormen voor de bezoeker.”

——-

Tickets 39, 45, 53 en 67 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 21.08.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Proximus Pop-Up Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Will Tura" wordt georganiseerd door Concert Events