Afficher ce site en français | View this website in English

Het Schlagerfestival Zomereditie

Dit evenement is afgelopen.

OPGELET! Van woensdag 14 juli om 18 uur tot en met vrijdag 16 juli rijden de Kusttrams niet tussen Oostende en Westende. Er worden door De Lijn vervangbussen voorzien.

Lees verder op de website van De Lijn

—-

Extra concert op vrijdag 16 juli

Een extra concert van het Schlagerfestival Zomereditie werd toegevoegd in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Ook op vrijdag 16 juli zal Kürt Rogiers in zijn eigen stijl deze wervelende show presenteren, met live optredens van Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo’s, Yves Segers, Gene Thomas, Steve Tielens, Matthias Lens, Lindsay en Swoop.

Het gaat hard met de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het enige échte Schlagerfestival (hét jaarlijkse muziekfeest in de Ethias Arena in Hasselt) kondigde er enige tijd geleden een zomereditie aan op zaterdag 17 juli. Het aanbod van die unieke Schlagerfestival sfeer in een context van zee, zomer en zon blijkt aan te slaan. Het bordje ‘uitverkocht’ werd immers recent uitgehangen. Maar de vraag naar tickets blijft groot, evenals de wens van de deelnemende artiesten om zich eindelijk nog eens helemaal op een podium te kunnen geven.

Veiligheid is prioriteit!

Nu de overheid het licht op groen zette, ligt de weg naar een veilige top concert beleving helemaal open. De Proximus Pop-Up Arena staat garant voor een hartelijke en gezonde ervaring. Je kent die onnavolgbare sfeer van het festival. Die zal je ook in deze arena ondanks een aantal corona beperkingen (er worden enkel zitplaatsen aangeboden en elke bestelling wordt gescheiden door een lege stoel) overweldigen. Licht, geluid, video, een uitstekende live band én het aanstekelijk enthousiasme van het publiek verheffen elk Schlagerfestival tot een unieke beleving.

Bestel snel je tickets! Dit festival is één van de eerste echte ‘bevrijdingsconcerten’: eindelijk opnieuw ondergedompeld worden in het beste van het Nederlandstalige lied. En vervolgens een hele week goed gezind door het zomerse leven stappen.

Update 11.06.2021

—-

Het Schlagerfestival pakt uit met een allereerste zomereditie op zaterdag 17 juli 2021 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het team dat elk jaar instaat voor de programmatie en organisatie van het enige echte Schlagerfestival in Ethias Arena Hasselt is achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen van de allereerste zomereditie. Met o.a. Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo’s en Gene Thomas belooft het een schitterende zomeravond te worden. Tijd om te dromen van polonaises en feesten!

“We zijn zeer gedreven om na maanden zonder livemuziek het onderste uit de kan te halen voor de fans en artiesten van het Nederlandstalige lied”, klinkt het bij de organisatoren. “Middelkerke biedt een fantastische locatie om een allereerste keer op uitstap naar zee te gaan met ons festival en ook partner Dag Allemaal is enorm enthousiast om er een topeditie van te maken.”

Ook vaste presentator van dienst Kürt Rogiers en de artiesten kijken enorm uit naar deze eerste zomerse editie van Het Schlagerfestival. “Het gaat goed doen om na zoveel maanden opnieuw te kunnen optreden, om fans en collega’s terug te zien. Ik sta letterlijk te trappelen om in juli op het podium van Het Schlagerfestival aan zee te staan”, aldus een enthousiaste Bart Kaëll.

De zomerse uitvoering van Het Schlagerfestival vindt plaats in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Dit innovatieve, tijdelijke evenementencomplex is een initiatief van Sportpaleis Group – marktleider op het vlak van venuemanagement in ons land – en krijgt de volle medewerking van de gemeente Middelkerke en partner Proximus.

“Zoals het er nu naar uitziet, wordt het vanaf de zomer bijzonder druk met op de agenda een groot aantal verplaatste én nieuwe concerten en evenementen. Met deze pop-up arena kunnen we dit grotere aanbod ook faciliteren”, aldus Jan Van Esbroeck, ceo van Sportpaleis Group. De Proximus Pop-Up Arena zal van midden juni tot eind augustus in Middelkerke (Vrijetijdspark aan de Westendelaan) onderdak bieden aan zeer uiteenlopende evenementen en concerten.

Het Schlagerfestival is een organisatie van PSE Belgium en DPG Media.

Tickets: 35, 40 en 45 euro.

——

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 16.07.2021

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Proximus Pop-Up Arena

za 17.07.2021

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Proximus Pop-Up Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Het Schlagerfestival Zomereditie" wordt georganiseerd door PSE Belgium i.s.m. DPG Media