Afficher ce site en français | View this website in English

Clouseau

De ticketverkoop start op maandag 14 juni om 10 uur.

Clouseau neemt nog voor zijn ‘Tweesprong’-tournee van start gaat met veel goesting tijd om op vrijdag 20 augustus een uitstap naar zee te maken.
Clouseau stond op het punt zijn ‘Tweesprong’ tournee te starten toen corona het land in zijn greep kreeg. Maar uitstel betekent geen afstel. De tournee start in augustus maar niet zonder eerst in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke de sterren uit de hemel te spelen.

Zet de broers Koen en Kris Wauters op een podium en je hebt een feest. Iedere keer! Hits, ambiance en sfeer van begin tot einde. Vrijdag 20 augustus pakken Koen en Kris Wouter uit met een concert waarvan nu al wordt voorspeld dat het een legendarische zomeravond wordt. Daar zorgen de bakken energie, de zin om te entertainen en het immens aantal populaire songs om uit te kiezen voor.

Tickets worden verkocht rekening houdend met de geldende voorschriften, waaronder die van sociale afstand (met één lege stoel tussen elke reservering).

———

Tickets 32,50, 37,50 en 42,50 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 20.08.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Proximus Pop-Up Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Clouseau" wordt georganiseerd door PSE Belgiuim