Afficher ce site en français | View this website in English

Stan Van Samang

Stan Van Samang heeft de eer om op 11 juni 2021 de gloednieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke te openen. Zoals we dat gewend zijn van hem, doet hij dit met een spetterende liveshow. Liefst 3.400 muziekliefhebbers zullen een onvergetelijke avond beleven. Samen met hun popidool schrijven zij een stukje muziekgeschiedenis: een gloednieuwe arena, muziek uit het nieuwe album, een langverwachte show van Stan en dat allemaal coronaproof.

Stan speelt met zijn live-band op 11 juni 2021 uiteraard zijn grote hits. Maar ook nieuw materiaal staat op de playlist, want sinds 12 februari is er ‘Feel The Power’, Stans langverwachte nieuwe album.

Stan Van Samang is zelf heel enthousiast. “Dit vind ik enorm spannend! Een nieuwe arena mogen openen doe je niet elk jaar. Ik heb wel slecht nieuws voor de initiatiefnemers van de nieuwe Proximus Pop-Up Arena, het dak gaat eraf! En dat al tijdens de eerste show. Men is gewaarschuwd”, laat hij weten.

Tickets: 35 euro.

——

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 11.06.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Proximus Pop-Up Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket